Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 1. 2019

Záhadná rádiová stanice vysílá na frekvenci 4625 kHz

Rádiová frekvence v Rusku je v provozu 48 let. Nikdo neví, kdo záhadné kódy vysílá
Záhadná rádiová stanice vysílá na frekvenci 4625 kHz


Od poloviny sedmdesátých let je aktivní rádiová stanice, která vysílá záhadné bzučivé zvuky spolu s přerušovanými kódovými slovy a číslicemi. Tuto stanici může naladit na frekvenci 4625 kHz prakticky celý svět, nikdo však neví, kdo ani odkud na této frekvenci vysílá. Pro lovce záhad je tato skutečnost již léta naprostou senzací.
Od sedmdesátých let na frekvenci 4625 kHz, kterou může naladit celý svět, vysílá záhadná ruská rozhlasová stanice bzučivý zvuk spolu s přerušovanými kódovými slovy a čísly. Pro lovce záhad je tato stanice již léta senzací, jež vybízí k velmi divokým teoriím.

radio.jpg


Záhada ruské stanice duchů přezdívané Buzzer, což v překladu znamená „bzučák“, nekončí. Rádiová stanice, jejíž vysílání se na frekvenci 4625 kHz objevilo v roce 1970 a vysílá dodnes, je stále opředena tajemstvím. Neví se totiž, kde je umístěn vysílač, co je obsahem vysílání, ani kdo za ním stojí.
Na frekvenci, kterou si na velmi krátkých vlnách VKV může naladit v podstatě každý na světě, se ozývají kromě bzučení také přerušovaná kódová slova a čísla interpretovaná ruským jazykem.
Jediná známá indicie, která vznikla na základě měření provedených v polovině devadesátých let, napovídá, že vysílač je umístěn někde v rozsáhlé bažinaté oblasti kolem Petrohradu. Stanice známá jako „bzučák“ nebo „MDZhB“ je v této oblasti také nejlépe slyšitelná.
Kolem samotné existence této záhadné stanice panují řadu let divoké teorie spojené s ruskou armádou až po mimozemský výzkum. Některé dokonce hovoří o tajném systému pro aktivaci zbraní hromadného ničení pomocí VKV kódovaného vysílání.
Tato rádiová stanice byla místními poprvé registrována v sedmdesátých letech, ale úřady ji registrují teprve od roku 1982. Vysílání se v průběhu let sice měnilo, ale vždy šlo o nějakou formu bzučení přerušovaného hlasem, který čte čísla a kódová slova.
Nejpravděpodobnější, avšak nikdy nepotvrzená teorie je, že stanice je součástí ruské armády, i když její možné využití je pro odborníky záhadou. Jednou se třeba dočkáme odhalení, ale zatím zůstává stanice duchů stále opředena tajemstvím. Dále čtěte: (V Lotyšsku se nachází velmi podivné místo, které dříve ukrývalo obří sovětské vojenské zařízení).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Are you 18? Come in and don't be shy!

loveawake.ru, 23. 2. 2022 0:53

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru